RM-17

Amerikankettukoirien SM-AJOKOE, samalla 10-vuotis juhlakoe järjestettiin 1-2.12.2017 Ajakassa, Kuusamossa.

Tapahtuman facebook-sivu:

Nyt on vietetty Amerikankettukoirien superviikonloppu (vuosikokous sekä SM-kisa), saatu uusi Suomenmestari, tavattu uusia ja vanhoja kettukoiraharrastajia, arvottu tukiarpajaisten voittaja (voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti ja ne julkaistaan tällä sivustolla sekä AMKY ry:n internetsivuilla viimeistään huomenna).

Lisää kuvia päivitetään myös huomenissa... ?

Kiitos, Amerikankettukoirayhdistykselle, Kuusamon Metsästys- ja kalastusseuralle, Ajakalle sekä sen mahtavalle henkilökunnalle, LIVE-seurannan järjestäjälle, ylituomarille sekä muille tuomareille, maasto-oppaille, kilpailijoille, kisakoirille, tapahtumasta kiinnostuneille, harrastajille, kanssajärjestäjille, talkoolaisille, Tracker Oy:lle sekä muille sponsoreille ja yhteistyökumppaneille ja muille jotka luultavasti tässä unohdin.

Ajakka, Kuusamo vaikenee... Mutta vain hetkeksi, kiitos, vielä kerran.

-Teemu-

RM-KISAKOIRAT  <-----klikkaa