Jäsenkirje ja Rodunmestaruus 2022

Syksy ja jahtikausi on lähtenyt rytinällä käyntiin ja toivottavasti koirat alkaa olemaan kuntoutuneet loppukauden koitoksiin.

Jonkin verran näkyy kesällä amerikankettukoiria pyörineen kehässä ja muutamat muotovaliotkin sieltä pokattu kotiin. Onnittelut omistajille sekä kasvattajille!!

Ikävästi tuli takaiskua karhujenkin pyyntilupiin ja moni varmaankin harmittelee koiriensa vuoksi, kun kesä on hiottu koirille kuntoa ja sitten homma meni lupien osalta paikoin puihin.  Toivottavasti tähän saadaan ratkaisu aikaiseksi ja valituksille tulee joku roti.

RM-22 järjestelyt on käynnissä sekä jäsenkirjeet lähtee lähiaikoina postiin ja toivotaan, että porukka saa kirjeensä kotiin saakka. Viimevuonna homma kusi postin toimesta ja osa lehdistä ei tullut perille ja pahoittelut jos kaikki ei niitä saaneet.

Laitetaan tänne sivustolle jäsenkirje myöskin nähtäväksi ja koitetaan saada myös RM-22 kisasivusto auki.

Nyt on hyvä hetki varmistaa paikka rodunmestaruuskisoihin käyttämällä koiransa kettukokeissa ja tämän alkaneen kauden 1-tuloksella voi jo varmistella paikkansa RM-kisoihin.

Tästä linkistä pääset tutustumaan RM-kokeiden sääntöihin.

 

Tästä linkistä vielä tulevat loppukauden kokeet ja toivotaan paljon osallistumisia kokeisiin ja vaikka kaikki kulut ovat nousseet kohtuuttomasti, niin pyritään pitämään harrastukset yllä.

Toivotaan pitkiä hakuja ja ajoja, sekä hyviä tuloksia tuleviin koitoksiin.

PS. Artikkelikuva on vanhan amky:n kotisivujen syövereistä poimittu.

 

Syysterveisin

AMKY:n Sihteeri